'ik ben op mijn best als er weinig in huis is''

Mijn liefde voor eten heb ik vanuit thuis meegekregen. Bij ons werd er op een creatieve manier lekker gekookt: alles werd zelf bereid: van wafels tot worstenbroodjes en op zaterdag rook het huis al heerlijk naar zelfgetrokken soep. Deze mooie ervaringen en herinneringen hebben er voor gezorgd dat ik tot op de dag vandaag nog steeds veel waarde hecht aan eerlijk en lekker eten. 

In 2007 ben ik met mijn grote passie aan de slag gegaan en na het behalen van mijn chocolatier diploma is Tioccolato ontstaan. 
Voor mij is Tioccolato een plek waar ik met passie en creativiteit tot nieuwe  en innovatieve smaakcombinaties kom. Het gebruiken van mooie en kwalitatief hoogstaande ingrediënten is een must! Ik werk vaak samen met lokale en duurzame ondernemers zo blijf ik dicht bij mijn product.

Tioccolato in het nieuws